Luisteren, ontwikkelen en loslaten

We starten elke klus met een goed gesprek. We luisteren tussen de regels door. Wat wil je communiceren en wat wil je bereiken. Dat kunnen twee verschillende dingen zijn. Duidelijke doelen vooraf betekenen beter resultaat achteraf.

Hebben we een klik, dan gaan we ontwikkelen. Strategie wordt opgesteld en omgezet in design. We creëren verrassing en verleiding. Samen met jou zetten we strepen en stappen tot we beide tevreden zijn over het eindresultaat.

En dan komt de laatste, meest tastbare fase: de realisatie. De ontwerpen worden omgezet naar concrete uitingen en middelen. Niet alleen de lancering, maar ook het hele traject met drukkerijen, websitemakers, mediapartijen en evenementenorganisaties nemen wij je uit handen. Jij kunt het met een gerust hart loslaten en wachten op positief resultaat.

Tijdens zo’n LOL-traject staan korte lijnen centraal en is plezierig contact één van onze belangrijkste pijlers.

Strategie

Als we weten wat jij wilt en wat je wilt bereiken, gaan we de strategie bepalen. Bij een losse campagne is die kort en bondig, bij een nieuwe brand identity of volledige (her)positionering komt daar meer denkwerk bij kijken. 

Design

Brand identity, POS-materiaal of online magazine. Vanaf het eerste oogcontact moet het emoties oproepen, men ergens bewust van maken. Goed design geeft de boodschap zo veel meer waarde.

Campagne

Zodra men jouw verhaal begrijpt in print, online en video komt het succes vanzelf. Een goede creatieve campagne zorgt voor kortstondige hebberigheid of langdurige herkenbaarheid.

Online

Lang leve het nieuwe straatbeeld waarin iedereen enkel oog heeft voor zijn scherm. Ook wij doen er aan mee. Wij verzorgen een catchy webdesign en realiseren slimme websites met onze partners.

Illustratie

Infographics maken lezen makkelijker. Het scheelt namelijk leestijd en zorgt er ook voor dat iemand überhaupt iets wil lezen. Dat geldt ook voor motion graphic video’s. Geanimeerde illustraties die in 1 minuut een verhaal kunnen vertellen.

Foto & video

Wij huren vaklui in die samen met ons precies in beeld brengen wat wij willen zeggen. Dat geldt voor foto, video en motion graphic. Bureaus voor modellen en styling zitten ook in ons netwerk.

 

Volledige ondersteuning, uitstekende service

Als je al druk genoeg bent met je eigen werk is het wel zo prettig dat we alles voor je uit handen nemen.
Van planning tot media inkoop en van drukwerk tot evenement; jij kunt het helemaal loslaten.

Bekijk hier onze portfolio